Toate campurile sunt obligatorii!
1. Bifați căsuța care corespunde vârstei dvs 
 
 
 
3. Precizaţi domeniul dvs de activitate 
 
 
 
5. Precizați care este marja de venit net in care vă incadrați: 
 
6. Date de contact 
 
 
 
 
 
 
 
7. Care considerați că sunt cele mai utile cunoștințe pentru un antreprenor de succes? 
 
 
 
8. Care este metoda prin care generați idei noi de afaceri? 
 
9. Dacă sunteți in situatia de a lua o decizie rapida, pentru a valorifica o oportunitate , ce este determinant in luarea acelei decizii? 
 
10. Care sunt elementele luate în calcul in cazul unei analize de piață in vederea luării unei decizii? 
 
11. Care sunt abilitățile pe care le utilizați cel mai des în activitatea dvs antreprenorială? Va rugăm să prioritizați, pe o scară de la 1-5, unde 1 este abilitatea cea mai importantă. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12. Care dintre următoarele atribute descriu cel mai bine atitudinea şi spiritul antreprenorial? Vă rugăm să prioritizați, pe o scară de la 1-10, unde 1 este abilitatea cea mai importantă. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13. Atunci când apar probleme în derularea afacerii, care este primul lucru pe care îl luaţi în calcul ? 
 
 
 
 
 
14. Ce anume v-ar determina sa deschideți o afacere intr-un alt domeniu? 
 
 
 
 
 
15. Produsul / serviciul oferit de firma dumneavoastră este protejat de 
 
16. Ce măsuri adoptaţi pentru creşterea profitului ? 
 
 
 
 
 


 

Completarea prezentului chestionar reprezinta acceptul dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Prezentul chestionar face parte din Proiectul „Antreprenoriatul - O carieră de succes,  cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!

Obs.  Acest document a fost întocmit cu respectarea prevederilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal – Fundaţia Orizont este operator de date cu caracter personal înregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub nr. 19922/2011

Finantator

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea

Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.roChestionar

Realizat  în cadrul activităţii A.2.1. ,,Elaborarea strategiei pentru identificarea competentelor critice ale antreprenorului de succes, proiectarea instrumentelor necesare (chestionar, fisa de interviu) si definirea respondentilor’ din cadrul proiectului POS DRU ID 63785 „Antreprenoriatul - O carieră de succes” pentru întocmirea unei analize privind identificarea competenţelor necesare şi definirea profilului ideal al antreprenorului de succes în cele 3 domenii de ocupare şi dezvoltare economică – mediu, turism durabil, servicii personale/ individualizate – în regiunile Sud Vest Oltenia şi Sud Muntenia. Scopul analizei este identificarea competenţelor critice specifice antreprenorului român şi elaborarea profilului ideal al unui antreprenor de succes.

 

Citeste si

Politica de confidenţialitate