Invitație la conferința de presă Pitești 29 mai 2012

Noutati - Evenimente

Fundația "Orizont" vă invită să participați la conferința de presă care va avea loc marți 29 mai 2012, ora 11.00, la sediul DIA JOBS, B-dul Republicii, nr. 60, et. 1, cam. 2, Pitești.

Conferința de presă este cuprinsă în seria de evenimente organizate în cadrul proiectului "Antreprenoriatul - O carieră de succes", cofinanțat din Fondul Social European de către AMPOSDRU și Fundația Orizont din Craiova prin Programul Operațional Sectorial – Dezvoltare Resurse Umane, care se va derula pe o perioadă de 3 ani.

În cadrul întâlnirii se va prezenta planul dezvoltării și implementării unei campanii de informare și constientizare privind oportunitățile existente în vederea încurajării antreprenoriatului în cele 3 noi domenii de ocupare (mediu, turism durabil, servicii personale/individualizate) în Regiunile de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia și Sud Muntenia.

Conferința de presă încheie o serie de șase seminarii de informare care au avut loc în Slatina, Alexandria, Drobeta Turnu Severin, Slobozia, Târgoviște și Pitești, localități din cele două regiuni menționate.

Împreună cu acest mesaj v-am transmis și comunicatul de presă cu privire la seminarul din Pitești, precum și agenda evenimentului.

Vă rugăm să confirmați, prin email sau telefonic, primirea invitației la conferința de presă.