Nou - program de perfecționare - Competențe informatice

Noutati - Anunturi

FUNDATIA ORIZONT ANUNȚĂ începerea PROGRAMULUI DE PERFECȚIONARE " COMPETENȚE INFORMATICE" certificat CNFP Seria DJ-Nr.642, miercuri 07.05.2014 ora 15 la sediul din Craiova, Strada Unirii, 26.

 

Scopul programului – Dezvoltarea de către cursanți a competențelor informatice, competențe critice de bază necesare oricărei persoane interesată de facilitarea accesului pe piața muncii sau inițierea unei afaceri.

Dobândirea unui Certificat de absolvire și a unui Supliment descriptive eliberat de FUNDAȚIA ORIZONT și recunoscut de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Municii, Familiei Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

CURRICULUMUL programului de formare include modulele: Utilizarea calculatorului, Word, X-cel, Power-Point, Utilizarea internetului în afaceri, Utilizarea unei platforme informatice, care se vor desfășura pe parcursul a 48 ore de formare. Curriculumul programului de perfecționare și suportul de curs au fost elaborate în cadrul proiectului POSDRU "Antreprenoriatul – o carieră de succes".

Programul de formare se diferențiază de alte programe prin metode inovatoare de training, interactivitate, atmosferă propice învătării adulților, sală de curs echipată la standarde de calitate.

CURSUL se adresează tuturor persoanelor interesate.

DOCUMENTE NECESARE ÎNSCRIERII: cerere de înscriere, copie BI/CI, copie act de studiu (diplomă de bacalaureat), copie după certificat de căsătorie/divorţ (pentru doamne).

Taxa de curs este 390 ron/ persoană, și se poate achita în două tranșe. În preţul cursului sunt incluse: prestaţia lectorilor, suportul de curs tipărit sau pe CD, asistenţă pentru elaborarea Proiectului de absolvire, certificatul de absolvire.


Pentru informații suplimentare și înscriere:

Fundația Orizont, 200 409 Craiova, strada Unirii nr.26. Telefon: 0761689179, sau e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Beneficiaţi de un sistem de reduceri: pentru un grup de 10 persoane se acordă o reducere de 20%