PARTICIPAREA LA PROIECTUL “ANTREPRENORIATUL – O CARIERĂ DE SUCCES” MI-A DESCHIS NOI ORIZONTURI

Proiect - Testimoniale

PARTICIPAREA LA PROIECTUL “ANTREPRENORIATUL – O CARIERĂ DE SUCCES” MI-A DESCHIS NOI ORIZONTURI

 

“ANTREPRENORIATUL – O CARIERĂ DE SUCCES”, iniţiat de Fundaţia Orizont, mi-a dat posibilitatea să iau cunoştinţă şi să acumulez o serie de date şi informaţii utile derulării unei afaceri profitabile. Deosebit de interesante şi utile s-au dovedit a fi cursurile referitoare la „Comunicare şi negociere în afaceri”, „Lederschip”, „Competenţe informatice”, „Antreprenoriatul şi menegementul afacerilor”.

Suportul de curs care a stat la baza modulelor a fost foarte bine structurat, informaţiile au fost clare şi concise, iar formatorii profesionişti.

 1

   2       

 3

 

 

Cunoştinţele acumulate în cadrul proiectului mi-au permis extinderea şi consolidarea afacerii, respectiv deschiderea unui sediu secundar în oraşul Găeşti, unde “VLAICU RODICA-BIROU DE MEDIATOR” a găsit o piaţă liberă pentru serviciile de mediere.

 

  

 

Totodată, în proxima perioadă urmează să deschid, împreună cu un alt coleg care a participat la proiectul Fundaţiei Orizont, primul tribunal de arbitraj judiciar din judeţul Dâmboviţa. Actualmente iniţiativa noastră se află în faza de obţinere a autorizaţiilor necesare funcţionării tribunalului.

Tribunalul de Arbitraj Judiciar Dâmboviţa va crea posibilitatea ca un număr mare de absolvenţi ai facultăţilor de drept să activeze într-un domeniu juridic nou, care va promova o “altfel de justiţie”, în care cetăţenul va reuşi să-şi soluţioneze cu celeritate, costuri minime şi într-o atmosferă elegantă litigiile.

La succesul afacerii mele au contribuit substanţial cunoştinţele acumulate în cadrul modului “Utilizarea internetului in afaceri”, unde am învăţat despre comerţul electronic şi pieţele electronice şi promovarea serviciilor în mediul on-line, paginile “Mediator Târgovişte” şi “Campania medierea – activitate de interes public” fiind o dovadă în acest sens.

De asemenea, informaţiile privitoare la promovarea afacerii mi-au fost ghid în organizarea unor seminarii/simpozioane/conferinţe în care am adus la cunoştinţa participanţilor avantajele utilizării medierii faţă de instanţa de judecată în soluţionarea litigiilor.

46 7891011

 

 

 Consider că participarea la “ANTREPRENORIATUL – O CARIERĂ DE SUCCES” mi-a deschis noi orizonturi şi mi-a dat posibilitatea dezvoltării unei afaceri de success.

 

MEDIATOR - AVOCAT

 

RODICA VLAICU

 12